RECOMANDARI DIN MENIU

Zilnic la restaurant Old School puteti savura preparate din meniul nostru: pizza, salate, paste, preparate din peste, preparate romanesti, meniul zilei valabil de luni pana vineri, toate gatite din cele mai proaspete ingrediente.

MENIU A LA CARTE
specific romanesc si international
VEZI MENIU

De ce Old School?

La Old School, vei avea parte de servicii Premium, fie ca organizati un eveniment festiv sau doar serviti masa in compania prietenilor! La Old School veti gasi mereu cele mai proaspete si gustoase preparate si veti avea Experiente culinare memorabile!

Cina romantica
Mese in familie

TERASA

OLD SCHOOL

Terasa Old School, un spatiu racoros si plin de verdeata, va fi si in aceasta vara gazda celor mai frumoase intalniri cu prietenii si a celor mai reusite mese in familie. Va asteptam cu preparate delicioase si bauturi reci, intr-o atmosfera relaxanta.

Old School
terasa

Specialitati Old School

Biftec tartar – preparat realizat din carne de vita cruda, ceapa, condimente, galbenus de ou, sos delicios si capere. Este un preparat gandit după o reteta proprie, cu un gust desavarșit, pretabil a se consuma in perioade cu temperaturi mai scazute. Zilnic în meniul restaurantului nostru!

HUMUS
Biftec Tartar